اینتر درس‌هایی از فصل گذشته گرفته است

اینتر درس‌هایی از فصل گذشته گرفته است

پایگاه خبری فوتبالی - یان زومر، دروازه‌بان باتجربه اینتر، در نشست خبری پیش از دیدار تیمش مقابل یونیون سن‌ژیلواز در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، از رشد ذهنی و تاکتیکی نراتزوری پس از ناکامی فصل گذشته در فینال این رقابت‌ها سخن گفت.

به گزارش فوتبالی ، او تأکید کرد که اینتر از آن شکست درس‌های بزرگی گرفته و اکنون آماده است تا با تمرکز و انگیزه‌ای تازه در اروپا بدرخشد.

زومر در ابتدای صحبت‌هایش درباره شروع دشوار این فصل گفت: «شروع خوبی نداشتیم، تنها یک برد در سه بازی نخست داشتیم، اما با اتحاد و تلاش توانستیم ورق را برگردانیم. پیروزی در رم برای ما نقطه عطف بود و حالا تمام تمرکزمان روی لیگ قهرمانان است.»

او در ادامه از انسجام دفاعی تیم و تأثیر حضور مانوئل آکانجی تمجید کرد: «آکانجی با آرامش و نظم خود خط دفاع را متحول کرد. حالا دفاع‌مان مستحکم‌تر شده و اعتماد به‌نفس بیشتری داریم. مقابل رم نشان دادیم که در مسیر درستی هستیم.»

دروازه‌بان سوئیسی همچنین به تغییر نقش خود در ساختار جدید دفاعی اشاره کرد: «وقتی با خط دفاع بالا بازی می‌کنیم، باید تهاجمی‌تر باشم و در بازپس‌گیری توپ نقش فعالتری ایفا کنم. این سبک جدید به ما اجازه می‌دهد سریع‌تر واکنش نشان دهیم.»

زومر درباره حریف بلژیکی گفت: «یونیون سن‌ژیلواز تیمی منظم و پرتلاش است و بازی سختی در پیش داریم، اما آماده‌ایم.» او در پایان تأکید کرد: «از شکست فینال سال گذشته یاد گرفتیم که فقط بردن مهم نیست، بلکه مهم این است که بعد از زمین خوردن چطور دوباره بایستی. اینتر امروز تیمی باتجربه‌تر و قوی‌تر است.»