پایگاه خبری فوتبالی - ناپولی در شبی کابوسوار در ورزشگاه فیلیپس، با نتیجه سنگین ۶ بر ۲ برابر پیاسوی آیندهوون شکست خورد تا یکی از بدترین شبهای خود در لیگ قهرمانان اروپا را تجربه کند.
به گزارش فوتبالی ، قهرمان فصل گذشته سریآ با وجود شروع خوب و گل زودهنگام، در ادامه کاملاً از هم پاشید و با نمایشی ضعیف در نیمه دوم، تحقیر شد.
در دقیقه ۳۱، اسکات مکتامینی روی ارسال دقیق اسپیناتزولا با ضربه سر گل نخست را به ثمر رساند تا ناپولی پیش بیفتد. با این حال، تنها چهار دقیقه بعد بونجورنو با یک گل به خودی ناخواسته بازی را به تساوی کشاند و در دقیقه ۳۹، سایباری روی ضدحملهای برقآسا گل دوم را برای میزبان زد تا ورق به سود پیاسوی برگردد.
نیمه دوم برای ناپولی فاجعهبارتر بود. دنیس من، وینگر رومانیایی، در دقایق ابتدایی دو بار دروازه میلینکوویچ-ساویچ را باز کرد و اختلاف را به سه گل رساند. گلهای او حاصل ضعف ساختاری در دفاع ناپولی و ناهماهنگی خط میانی بود. در ادامه، عصبانیت بازیکنان مهمان به اوج رسید و لوکا با دریافت کارت قرمز مستقیم از زمین اخراج شد تا کار تیمش دشوارتر شود.
در دقایق پایانی، مکتامینی با دومین گل خود اختلاف را به ۴-۲ کاهش داد، اما امید ناپولی خیلی زود از بین رفت. پپی و دریوش، دو بازیکن تعویضی پیاسوی، در فاصله دو دقیقه دو گل دیگر زدند تا شکست تحقیرآمیز ایتالیاییها تکمیل شود. این باخت سنگین میتواند نقطه عطفی منفی در فصل ناپولی باشد و فشارها بر کادر فنی را افزایش دهد.