صدرنشینی تیم اینزاگی با برد شیرین مقابل السد قطر

صدرنشینی تیم اینزاگی با برد شیرین مقابل السد قطر

پایگاه خبری فوتبالی - تیم فوتبال الهلال عربستان در ادامه درخشش خود در لیگ نخبگان آسیا، با برتری ۳-۱ مقابل السد قطر، دوباره جایگاه خود را در صدر جدول گروه غرب تثبیت کرد.

به گزارش فوتبالی ، این دیدار سه‌شنبه شب در ورزشگاه «المملکة آرِنا» ریاض برگزار شد و الهلال با کسب ۹ امتیاز کامل، اختلاف خود با رقبا را افزایش داد.

در این بازی، یوسف آکچیچک در دقیقه ۲۵، کالیدو کولیبالی در دقیقه ۴۰ و سرگئی میلینکوویچ ساویچ در دقیقه ۸۱ برای الهلال گلزنی کردند، در حالی که تنها گل السد توسط روبرتو فیرمینو در دقیقه ۶۳ به ثمر رسید. الهلال با ترکیبی متحول‌شده و چند بازیکن ذخیره بازی را آغاز کرد، اما از همان ابتدا تسلط کامل بر میدان داشت و موقعیت‌های متعددی روی دروازه حریف ایجاد کرد.

در نیمه اول، گل اول با همکاری تئو هرناندز و آکچیچک به ثمر رسید و ده دقیقه بعد کولیبالی با ضربه‌ای دیدنی پس از یک کرنر، برتری ۲-۰ تیم میزبان را رقم زد. نیمه دوم با تلاش السد برای جبران همراه بود، اما الهلال با استفاده هوشمندانه از ضربات ایستگاهی و گل تماشایی میلینکوویچ ساویچ، نتیجه را ۳-۱ کرد و پیروزی خود را مسجل نمود.

با این برد، الهلال سومین موفقیت پیاپی خود در این فصل از لیگ نخبگان را جشن گرفت و با اقتدار در صدر جدول باقی ماند، در حالی که السد با تنها دو امتیاز از سه بازی، در جایگاه نهم قرار گرفت. این پیروزی نشان‌دهنده توان هجومی و آمادگی بالای شاگردان سیمونه اینزاگی در این رقابت‌ها بود.

تماشای گل کولیبالی