اکیتیکه: گل زدن به فرانکفورت حس خاصی داشت؛ بدون آن‌ها الان در لیورپول نبودم

اکیتیکه: گل زدن به فرانکفورت حس خاصی داشت؛ بدون آن‌ها الان در لیورپول نبودم

پایگاه خبری فوتبالی - هوگو اکیتیکه، مهاجم لیورپول، پس از پیروزی تیمش در لیگ قهرمانان اروپا و گلزنی مقابل تیم سابقش آینتراخت فرانکفورت، در گفت‌وگویی احساسی درباره بازگشت به آلمان و وضعیت خود در ترکیب قرمزها صحبت کرد.

به گزارش فوتبالی، اکیتیکه درباره گلزنی مقابل تیم سابق خود گفت: “گل زدن حس خیلی خوبی داشت. برگشتن به خانه برایم چیز خاصی بود، می‌توانم بگویم در خانه. همه را اینجا می‌شناسم. برایم مهم بود که بیایم و اولین گلم را در لیگ قهرمانان بزنم.”

او درباره بازی کنار الکساندر ایساک افزود: “۴۵ دقیقه‌ی خیلی خوبی نبود، اما با گذشت زمان می‌توانیم به تفاهم برسیم. او بازیکن بزرگی است. ما با هم پیشرفت خواهیم کرد، ما باید با هم کار کنیم. من آرام هستم، دارم کاری را که باید انجام دهم انجام می‌دهم.”

هوگو اکیتیکه درباره تیم سابق خود فرانکفورت و همچنین جا افتادن در لیورپول گفت: “ من احترام زیادی برای آنها قائلم. آنها مرا به بازیکنی که الان هستم تبدیل کردند. اگر به فرانکفورت نمی‌آمدم، اینجا (لیورپول) نبودم. از آنچه به من دادند سپاسگزارم. احساس خوبی دارم. زندگی‌ام را دوست دارم. امیدوارم به پیشرفت و ثبات ادامه دهم. آرام هستم و فقط کار خودم را انجام می‌دهم.”