3 باخت و فقط 3 گل زده در 8 بازی؛ یحیی «شعار حیا کن رها کن» شنید!

3 باخت و فقط 3 گل زده در 8 بازی؛ یحیی «شعار حیا کن رها کن» شنید!

پایگاه خبری فوتبالی- سومین باخت فولاد در 8 هفته باعث شد هواداران علیه یحیی گل‌محمدی شعار سر بدهند. 

به گزارش فوتبالی، در آخرین بازی امشب لیگ برتر، تیم فولاد خوزستان در حالی که میزبان تیم قعرنشین شمس‌آذر قزوین بود، با یک گل مغلوب این تیم شد. این سومین باخت تیم یحیی گل‌محمدی تا هفته هشتم بود. باخت امشب باعث شد هواداران فولاد علیه یحیی شعار «حیا کن، رها کن» سر بدهند و خواهان رفتن او از تیم‌شان بشوند.

در عجیب بودن باخت فولاد به شمس‌آذر، همین بس که تیم برنده حتی با وجود این پیروزی خارج از خانه از قعر جدول تکان نخورد و در رده شانزدهم جدول ماند!

نتایج فولاد در این فصل به شدت ناامیدکننده بوده است. کسب 7 امتیاز از 8 بازی چیزی نبود که مورد انتظار هواداران این تیم باشد. آنها از کادر فنی پرافتخار و البته گران‌قیمت خود انتظار بسیار بیشتری داشتند و حالا که این انتظار برآورده نشد، خواهان تغییر وضعیت شده‌اند.

یکی دیگر از نکات منفی فولاد در فصل جدید، خط حمله کم‌اثر و خاموش این تیم است. فولاد با داشتن بازیکنانی مثل ساسان انصاری، گوستاوو بلانکو، محمدرضا سلیمانی و ... فقط و فقط 3 گل در این فصل به ثمر رسانده و صاحب ضعیف‌ترین خط حمله فصل تا این جای کار است. نکته اینکه دو گل از 3 گل را محمدرضا سلیمانی زده و دیگری را بلانکو به ثمر رسانده است.

حالا یحیی گل‌محمدی در حالی با شعار «حیا کن، رها کن» هواداران فولاد روبرو شده که تا همین چند روز پیش نامش به عنوان یکی از گزینه‌های جانشینی وحید هاشمیان در پرسپولیس مطرح بود! اما حالا با این وضعیت، اگر از فولاد جدا شود، بعید است فعلا تیمی خواهان او باشد!