پرونده‌های جنجالی لیگ یک به کمیته انضباطی ارجاع داده شد

پرونده‌های جنجالی لیگ یک به کمیته انضباطی ارجاع داده شد

پایگاه خبری فوتبالی - رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال ایران روز گذشته (شنبه، ۳ آبان) برگزار شد و در دو دیدار حاشیه‌هایی رخ داد. 

به گزارش فوتبالی ، در دو دیدار مس کرمان برابر فرد البرز و داماش گیلان برابر نساجی مازندران درگیری‌هایی شکل گرفت.

در دیدار مس کرمان و فرد البرز درگیری‌ رخ داد و باشگاه فرد البرز با انتشار ویدئویی از این اتفاقات با عنوان «حمله و یورش تیم مس» یاد کرده است. همچنین این باشگاه شکایت خود از تیم مس کرمان را به کمیته انضباطی تحویل داده است. این دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید.

در دیدار داماش گیلان و نساجی مازندران، هواداران و لیدرهای تیم گیلانی وارد زمین و با بازیکنان و کادرفنی این تیم درگیر شدند. این موضوع در نشست خبری بعد از بازی با واکنش تند علی نظر محمدی، سرمربی داماش روبه‌رو شد، تا جایی که او اعلام کرد از دنیای مربیگری خداحافظی می‌کند. این بازی با نتیجه ۵ بر یک به سود نساجی به پایان رسید.