رسوایی بزرگ در فوتبال ترکیه؛ ۳۷۱ داور حساب شرط‌بندی دارند

رسوایی بزرگ در فوتبال ترکیه؛ ۳۷۱ داور حساب شرط‌بندی دارند

پایگاه خبری فوتبالی- به گزارش رسمی فدراسیون فوتبال ترکیه (TFF)، ‌‌ریاست شده توسط ابراهیم حاجی‌عثمان‌اوغلو، پرونده‌ای گسترده درباره شرط‌بندی در میان داوران حرفه‌ای فوتبال ترکیه افشا شده است.

به گزارش فوتبالی، از مجموع ۵۷۱ داور فعال در لیگ‌های حرفه‌ای ترکیه، ۳۷۱ نفر دارای حساب در سایت‌های شرط‌بندی هستند.  از این میان، ۱۵۲ نفر به‌صورت فعال نه تنها حساب داشته‌اند، بلکه شرط‌بندی کرده‌اند. اطلاعات تفصیلی‌تر نشان می‌دهند که در میان متخلفان، ۷ داور اصلی سطح اول و ۱۵ کمک‌داور سطح اول نیز حضور دارند و علاوه بر آن، ۳۶ داور و ۹۴ کمک‌داور در رده‌های پایین‌تر در فهرست تخلفات دیده شده‌اند.  یکی از شوکه‌کننده‌ترین موارد، مربوط به داوری است که ۱۸٬۲۲۷ مورد شرط‌بندی ثبت کرده است و ۱۰ داور دیگر بیش از ۱۰ هزار شرط ثبت کرده‌اند.

تحقیقات توسط فدراسیون و همکاری نهادهای دولتی و سایت‌های شرط‌بندی انجام شده و بازه زمانی پوشش یافته، حدود پنج سال گذشته است.  حاجی‌عثمان‌اوغلو در این باره اظهار داشته که فوتبال ترکیه نیاز به تغییر دارد و کمیته انضباطی فدراسیون فوراً وارد عمل خواهد شد تا با ناقضان برخورد شود. این افشاگری بعد تازه‌ای به بحران اعتماد عمومی در فوتبال ترکیه بخشیده و باشگاه‌ها از فدراسیون خواسته‌اند فهرست کامل داوران متخلف، مسابقاتی که در آن شرط‌بندی داشته‌اند و جزئیات شرط‌بندی‌ها را منتشر کند.  در حالی که فوتبال ترکیه سابقه مشکلاتی در زمینه دست‌کاری مسابقات داشته، این ماجرا می‌تواند نقطه عطفی برای آغاز بازسازی اعتماد در داوری این کشور باشد.