مهره خاص اسکوچیچ؛ تا شیری هست، غمی نیست!

مهره خاص اسکوچیچ؛ تا شیری هست، غمی نیست!

پایگاه خبری فوتبالی- مهدی شیری در بازی دیروز برابر پرسپولیس در دو پست برای تراکتور به میدان رفت.

به گزارش فوتبالی، تقریباً دیگر برای همه مشخص شده که دراگان اسکوچیچ چه اعتقاد ویژه‌ای به مهدی شیری دارد. بازیکن باتجربه‌ای که در سالیان گذشته و به عنوان بازیکنی جوان با سرمربی کروات در ملوان کار کرده و حالا در تراکتور به نوعی عصای دست اسکو شده است.

شیری در بازی دیروز برابر پرسپولیس هم از ابتدا به میدان رفت و زوج تیبور حالیلوویچ در مرکز میدان بود. پستی که دیگر شیری در آن باتجربه محسوب می‌شود و بارها در میانه میدان برای تی‌تی‌ها بازی کرده است.

با این وجود دیروز اسکوچیچ با یک دردسر ناگهانی روبه‌رو شد. سرمربی تراکتور که باتوجه به مصدومیت محمد نادری، به این مدافع از ابتدا میدان نداده بود؛ در نیمه دوم نادری را به جای صادق محرمی وارد میدان کرد اما نادری پس از دقایقی حضور در زمین قادر به ادامه کار نبود تا تعویضی اجباری برای تراکتور شکل بگیرد.

در همین راستا اسکوچیچ، اودیل‌جان خامروبکوف را وارد بازی کرد و از مهدی شیری خواست تا در پست مدافع چپ به میدان برود تا بازیکن چندپسته اسکو باز هم به درد این سرمربی بخورد.