تیم سیمئونه سویا را تحقیر کرد

تیم سیمئونه سویا را تحقیر کرد

پایگاه خبری فوتبالی - تیم اتلتیکو مادرید در ادامه روند رو به رشد خود در لالیگا، با درخشش ستارگان آرژانتینی‌اش موفق شد سویا را با نتیجه قاطع ۳–۰ در ورزشگاه واندا متروپولیتانو شکست دهد.

به گزارش فوتبالی ، این دیدار از هفته یازدهم فصل ۲۶-۲۰۲۵ برگزار شد و شاگردان دیگو سیمئونه با یک نمایش منظم و هجومی، سه امتیاز ارزشمند دیگر به اندوخته خود افزودند.

نیمه نخست با برتری نسبی اتلتیکو آغاز شد اما با وجود چند موقعیت خطرناک از سوی خولیان آلوارز و آنتوان گریزمان، گلی به ثمر نرسید. در نیمه دوم اما روخی‌بلانکوس با افزایش فشار حملات، سرانجام در دقیقه ۶۴ به گل اول دست یافت. خولیان آلوارز از روی نقطه پنالتی دروازه حریف را باز کرد تا یخ بازی شکسته شود. در ادامه، این بار نوبت تیاگو آلمادا بود که در دقیقه ۷۷ روی پاس زیبای سیمئونه، اختلاف را به دو گل رساند و کنترل کامل بازی را در اختیار میزبان گذاشت.

در دقایق پایانی، همکاری درخشان دو آرژانتینی دیگر نتیجه را قطعی کرد؛ آلمادا با پاس عمقی دقیق، آنتوان گریزمان را در موقعیتی مناسب قرار داد و ستاره فرانسوی نیز با ضربه‌ای مطمئن گل سوم را به ثمر رساند تا حساب کار ۳–۰ شود.

این پیروزی بار دیگر تأکید کرد که «باند آرژانتینی» اتلتیکو، ستون اصلی موفقیت‌های اخیر تیم است. با این برد، شاگردان سیمئونه ضمن حفظ روند شکست‌ناپذیری خانگی خود، جایگاهشان را در میان مدعیان بالای جدول تثبیت کردند و روحیه‌ای مضاعف برای دیدارهای آینده به دست آوردند.

تماشای گل گریزمان