داور دیدار کلوب بروژ و بارسلونا اعلام شد

داور دیدار کلوب بروژ و بارسلونا اعلام شد

پایگاه خبری فوتبالی - آنتونی تیلور داور انگلیسی، قضاوت دیدار حساس کلوب بروژ و بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا را بر عهده خواهد داشت و استوارت اتول نیز مسئولیت VAR را بر عهده دارد.

به گزارش فوتبالی، یوفا به صورت رسمی اعلام کرد که آنتونی تیلور، داور باتجربه انگلیسی، دیدار حساس مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا بین کلوب بروژ و بارسلونا را که روز چهارشنبه ۵ نوامبر ۲۰۲۵ برگزار می‌شود، قضاوت خواهد کرد. این بازی در چارچوب هفته چهارم مرحله گروهی لیگ قهرمانان در ورزشگاه یان بریدل بلژیک برگزار می‌شود و برای هر دو تیم از اهمیت بالایی برخوردار است.

تیلور که از سال ۲۰۱۳ در لیست داوران بین‌المللی فیفا قرار دارد، یکی از چهره‌های شناخته‌شده در داوری فوتبال اروپا به شمار می‌رود. او سابقه قضاوت در دیدارهای مهمی چون فینال لیگ اروپا، سوپرجام اروپا و بازی‌های حساس لیگ برتر انگلیس را در کارنامه دارد. تیلور در فصل جاری نیز چندین دیدار مهم در لیگ قهرمانان و لیگ برتر را سوت زده و از سوی یوفا به عنوان یکی از داوران قابل اعتماد شناخته می‌شود.

در کنار او، استوارت اتول دیگر داور انگلیسی، به عنوان مسئول سیستم کمک داور ویدیویی (VAR) در این بازی حضور خواهد داشت. اتول نیز سابقه طولانی در داوری در سطح بین‌المللی دارد و بارها در رقابت‌های اروپایی به عنوان VAR فعالیت کرده است.

این انتخاب داوران از سوی یوفا، نشان‌دهنده اهمیت بالای این دیدار است، چرا که بارسلونا با هدایت هانسی فلیک به دنبال تثبیت جایگاه خود در گروه است و کلوب بروژ نیز برای صعود به مرحله بعدی تلاش می‌کند. بارسا تاکنون در این مرحله دو پیروزی مقابل نیوکاسل و المپیاکوس کسب کرده و تنها شکستش مقابل پاری‌سن‌ژرمن بوده است.