دلیل جدایی نیازمند از سپاهان؛ دو طرف تمایلی نداشتند!

دلیل جدایی نیازمند از سپاهان؛ دو طرف تمایلی نداشتند!

پایگاه خبری فوتبالی- پیام نیازمند درباره دلایل جدایی‌اش از سپاهان توضیحاتی داد.

به گزارش فوتبالی، یکی از بزرگ‌ترین انتقالات فوتبال ایران در تابستان امسال انتقال پیام نیازمند از سپاهان به پرسپولیس بود. البته نیازمند قراردادی با سپاهان نداشت و به عنوان بازیکن آزاد به پرسپولیس آمد.

رقم انتقال نیازمند به پرسپولیس مبلغ بسیار بالایی بود که جنجال‌های زیادی هم ایجاد کرد. خیلی‌ها می‌گفتند احتمالا رقم پیشنهادی پرسپولیس به نیازمند خیلی زیاد بوده است که این دروازه‌بان قید تمدید قرارداد با سپاهان را زد و به پرسپولیس رفت.

اما نیازمند که شب گذشته مهمان برنامه فوتبال برتر بود در این برنامه مسائل مالی را در جدایی‌اش از سپاهان و پیوستنش به پرسپولیس بی تاثیر دانست و درباره دلایل اصلی جدایی‌اش از تیم اصفهانی صحبت کرد.

نیازمند گفت: «علاقه من و پرسپولیس دوطرفه بود. چند بار هم در سال‌های قبل با پرسپولیس مذاکره کرده بودم. سپاهان هم باشگاه خوب و بزرگی است اما من فکر می‌کنم وقت جدایی رسیده بود. دلایل زیادی وجود داشت. اصلی‌ترین دلیل اما این بود که علاقه دوطرفه‌ای که بین من و پرسپولیس وجود داشت بین من و سپاهان وجود نداشت. خودم دوست داشتم به پرسپولیس بیایم. پرسپولیس هم خیلی پیگیر بود. اما صادقانه بگویم اصلا بحث مالی نداشتم. سپاهان از لحاظ مالی جلوی هیچ تیمی کم نمی‌آورد. اگر بحث مالی با تیمی باشد بعید می‌دانم سپاهان کم بیاورد.»