ستایش روزنامه انگلیسی از رئال مادرید پیش از رویارویی با لیورپول

ستایش روزنامه انگلیسی از رئال مادرید پیش از رویارویی با لیورپول

پایگاه خبری فوتبالی - روزنامه بریتانیایی «سان» ساعاتی پیش از تقابل لیورپول و رئال مادرید در ورزشگاه آنفیلد، به شکلی خاص از تیم اسپانیایی تمجید کرد.

به گزارش فوتبالی ، این نشریه با اشاره به تاریخ درخشان مادرید نوشت: «رئال مادرید همانند تیم افسانه‌ای هارلم گلوب‌تراترز است، با لباس سفید و نمایشی از قدرت، شکوه و جذابیت. آن‌ها با فاصله، پرافتخارترین تیم تاریخ فوتبال اروپا هستند؛ باشگاهی با بیش از دو برابر جام اروپایی نسبت به هر رقیب دیگر.» طبق گزارش سان، رئال در حالی وارد آنفیلد می‌شود که از ۱۴ دیدار این فصل، ۱۳ برد کسب کرده و ترکیبی پرستاره در اختیار دارد.

در آن سوی میدان، لیورپول پس از پشت سر گذاشتن هفته‌های دشوار، با پیروزی ۲-۰ مقابل استون ویلا به شرایط روحی مناسبی بازگشته است. شاگردان آرنه اشلوت در آن دیدار نمایش منسجم و پویایی ارائه دادند و حالا با روحیه‌ای تازه آماده رویارویی با قهرمان اروپا هستند. انتظار می‌رود در دیدار برابر رئال، فلوریان ویرتس و میلوش کرکز، دو خرید جدید قرمزها، از ابتدا به میدان بروند.

رئال مادریدِ ژابی آلونسو نیز در اوج آمادگی قرار دارد. کهکشانی‌ها هر سه مسابقه نخست خود در لیگ قهرمانان را با پیروزی پشت سر گذاشته‌اند و در آخرین دیدار لالیگا، والنسیا را با نتیجه ۴-۰ شکست دادند. آلونسو که پس از باخت سنگین در دربی مادرید زیر فشار بود، با برد برابر بارسلونا پاسخ قاطعی به منتقدان داد. او اکنون به آنفیلد بازمی‌گردد؛ جایی که روزگاری محبوب هواداران لیورپول بود، اما این‌بار در قامت سرمربی رئال باید مقابل تیم سابقش قرار گیرد.