شهرآورد ششم تهران در 27 دی 1349 در ورزشگاه شیرودی برگزار شد. با درگیری هایی که در جریان بازی رخ داد، به یکی از دربی های جنجالی بدل گشت

  • 9,256‌ نمایش
  • 17 نظر
  • فوتبالی

حسین کلانی با گل دقایق نخستش پرسپولیس را پیش انداخت و این برتری تا اواسط نیمه دوم ادامه داشت. جایی که ضربه علی جباری  به دست حسین کلانی برخورد کرد، اما داور آوانتاژ داد تا عباس مژده‌ای گل تساوی را به ثمر برساند. همین موضوع سبب شروع درگیری بازیکنان پرسپولیس با ارشد برازنده داور جنجالی بازی شد. شاهرخی و کلانی به داور اعتراض می کنند و اخراج می شوند، اما از ترک زمین امتناع می کنند. داور به نشانه اعتراض زمین بازی را ترک می کند و  بازی نیمه تمام می ماند. 

با رای فدارسیون باز هم تاج 3 بر صفر برنده اعلام می گردد و هم چنین ستارگان دو تیم شامل بهزادی، کلانی، شاهرخی و لواسانی از سوی فدراسیون محروم می شوند.