ضعف عجیب خط دفاعی استقلال؛ 90 روز بدون کلین‌شیت در تهران!

ضعف عجیب خط دفاعی استقلال؛ 90 روز بدون کلین‌شیت در تهران!

پایگاه خبری فوتبالی- استقلال در 90 روز گذشته در بازی‌هایی که در تهران برگزار کرده موفق به ثبت کلین‌شیت نشده است! 

به گزارش فوتبالی، استقلال در یکی از مهمترین بازی‌های هفته بیست و سوم رقابت‌های لیگ برتر در خانه میزبان فجر سپاسی بود و با نتیجه دو بر یک پیروز شد. شاگردان سهراب بختیاری‌زاده با این پیروزی 41 امتیازی شدند تا مجددا به صدر جدول صعود کنند و عملا شانس اول قهرمانی در لیگ بیست و پنجم لقب بگیرند. 

استقلال تا انتهای فصل 8 بازی دیگر در لیگ برتر دارد و اگرچه روی کاغذ با رقبای سرسختی روبه‌رو خواهد شد اما با این وجود می‌تواند بعد از گذشت 4 سال مجددا قهرمان لیگ برتر شود. 

استقلال که بعد از حذف از رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا دو با ریکاردو ساپینتو قطع همکاری کرد حالا امیدوار است که با سهراب بختیاری‌زاده به هدف  اصلی‌اش یعنی موفقیت در لیگ برتر و جام حذفی دست پیدا کند. 

تصویر خبر

یکی از آمارهای منفی که تیم استقلال در طول سه ماه اخیر ثبت کرده و سهراب باید هرچه سریع‌تر فکری به حال آن کند بیگانگی این تیم با ثبت کلین‌شیت و بسته نگه‌داشتن در بازی‌هایی است که در تهران برگزار کرده‌اند. 

استقلال بعد از برتری یک بر صفر برابر فولاد در هفته یازدهم رقابت‌های لیگ برتر دیگر نتوانسته در تهران کلین‌شیت کند و در 5 تقابل اخیر خود برابر  تیم‌های ملوان، گل گهر، پیکان، شمس آذر و فجر  گل خورده است! موضوعی که اگر در بازی‌های باقی مانده  ادامه‌دار باشد قطعا به استقلال آسیب می‌زند.