پایگاه خبری فوتبالی – ژاوی سیمونز، ستاره هلندی لایپزیش، در مصاحبه اخیر خود با اسکای اسپورتس، احتمال جدایی از این تیم در تابستان را رد نکرده است.
به گزارش فوتبالی، ژاوی سیمونز پس از دریافت پنجمین کارت زردش در این فصل بوندسلیگا، بازی اخیر تیمش را از دست داد اما پیش از سوت آغاز بازی در ردبول آرنا، مصاحبهای را با خبرنگاران به انجام رساند. او در این مصاحبه گفت:" من هنوز یک بازیکن جوان هستم، هنوز رویاهای زیادی دارم و باشگاه هم آن را میداند اما در حال حاضر مهمترین چیز این است که در بازیهای پیش رو خوب بازی کنیم. بعد از وقفه بازیهای ملی باهم مذاکره خواهیم کرد و میبینیم که چه اتفاقی میافتد."
ستاره هلندی لایپزیش به دلیل درخششی که در رده باشگاهی و همراه تیم ملی هلند داشته مورد توجه باشگاههای بزرگ اروپایی قرار گرفته است و پیش از پایان یافتن قرارداد قرضی دو ساله خود، قراردادش با لایپزیش را دائمی کرد. با این حال، قرارداد او با تیم آلمانی تنها تا سال 2027 اعتبار خواهد داشت. به نقل از پلاتنبرگ، منچستریونایتد و لیورپول در بین تیمهای علاقه مند به سیمونز قرار دارند و تیم آلمانی ممکن است مشکلی با جدایی ستاره جوان خود در تابستان با مبلغی حدود 80 میلیون یورو نداشته باشد.