طلسم عجیب صدرنشین لیگ؛ خبری از پنالتی نیست

طلسم عجیب صدرنشین لیگ؛ خبری از پنالتی نیست

پایگاه خبری فوتبالی- صدرنشین لیگ برتر، در فصلی که رو به پایان است، حتی صاحب یک ضربه پنالتی هم نشده است.

به گزارش فوتبالی، تراکتور با برد دراماتیک و خاطره‌انگیز برابر فولاد با گلزنی در دقیقه ۲۳+۹۰ توانست با نتیجه دو بر یک از سد فولاد در اهواز بگذرد تا با پنج امتیاز اختلاف نسبت به سپاهان در فاصله سه هفته تا پایان لیگ برتر، شانس اصلی کسب قهرمانی لیگ باشد.

اما نکته جالب توجه برای تراکتور اینکه این تیم در 27 دیدار لیگ برتری‌اش حتی صاحب یک ضربه پنالتی هم نشده تا حتی مشخص نشود پنالتی‌زن اصلی تی‌تی‌ها کدام بازیکن است!

البته این طلسم ممکن بود در بازی امروز برابر فولاد شکسته شود که به خاطر قطعی سیستم VAR  در نهایت باز هم این اتفاق رخ نداد.

در شرایطی که تقریباً پنج دقیقه از نیمه دوم بازی گذشته بود، یک صحنه مشکوک به پنالتی روی مهدی هاشم‌نژاد در محوطه جریمه فولاد رخ داد که موعود بنیادی‌فر برای بررسی پنالتی احتمالی به سمت نمایشگر VAR رفت اما به خاطر قطع بودن سیستم کمک داور ویدیویی در نهایت قاضی میدان موفق به بررسی صحنه نشد و بازی پس از ۱۸ دقیقه توقف از سر گرفته شد.

نکته جالب اینکه تراکتور با ۴۷ گل زده صاحب برترین خط حمله مسابقات است و حتی یکی از این گل‌ها را هم از روی نقطه پنالتی به ثمر نرسانده است.

تراکتور در طول فصل جاری فقط یک بار صاحب ضربه پنالتی در بازی جام حذفی برابر گل‌گهر سیرجان شد که سوکول چیکالشی موفق به گل کردن این پنالتی شد.