قهرمانی تراکتور، تنها با یک پنالتی!

قهرمانی تراکتور، تنها با یک پنالتی!

پایگاه خبری فوتبالی- تراکتور در ۲۸ بازی خود در لیگ برتر ایران تنها یک گل از روی نقطه پنالتی زده تا رکوردی بی‌نظیر در میان قهرمانان ۱۰ سال اخیر لیگ به نامش ثبت کند.

به گزارش فوتبالی، تراکتور درحالی با ۶۴ امتیاز ۲ هفته به پایان مسابقات قهرمانی خود را در فصل ۱۴۰۳-۱۴۰۴ لیگ برتر ایران جشن گرفت که بهترین تیم یک دهه اخیر شد که با کمترین سهم پنالتی قهرمان می‌شود.

تراکتور در ۲۸ بازی خود در لیگ برتر ایران تنها یک گل از روی نقطه پنالتی زده تا رکوردی بی‌نظیر در میان قهرمانان ۱۰ سال اخیر لیگ به نامش ثبت کند.

سهم ۹ تیم قهرمان لیگ برتر ایران از گل‌ها با پنالتی‌ در یک دهه گذشته به شرح زیر است:

۲۰۱۵-۲۰۱۶استقلال خوزستان(۳پنالتی)

۲۰۱۶-۲۰۱۷پرسپولیس(۵پنالتی)

۲۰۱۷-۲۰۱۸پرسپولیس(۳پنالتی)

۲۰۱۸-۲۰۱۹پرسپولیس(۴پنالتی)

۲۰۱۹-۲۰۲۰پرسپولیس(۶پنالتی)

۲۰۲۰-۲۰۲۱پرسپولیس(۲پنالتی)

۲۰۲۱-۲۰۲۲استقلال(۵پنالتی)

۲۰۲۲-۲۰۲۳پرسپولیس(۷پنالتی)

۲۰۲۳-۲۰۲۴پرسپولیس(۹پنالتی)

سایت ترانسفرمارکت می‌نویسد که پرسپولیس با به ثمر رساندن ۹ گل از این طریق در فصل ۲۰۲۳-۲۰۲۴ رکورددار قهرمانی با پنالتی در یک دهه گذشته است.

براساس گزارش این رسانه آماری، تراکتور تا اینجای فصل ۵۱ گل به ثمر رسانده که سهم پنالتی از این گل‌ها «یک» است.