محمدامین کاظمیان در آستانه توافق با پرسپولیس!

محمدامین کاظمیان در آستانه توافق با پرسپولیس!

پایگاه خبری فوتبالی- ظاهرا مدیران پرسپولیس یکی از خریدهای خود برای فصل آینده را قطعی کرده‌اند.

به گزارش فوتبالی، محمدامین کاظمیان یکی از موثرترین بازیکنان آلومینیوم اراک در فصل جاری لیگ برتر است که بسیاری از تیم‌های لیگ برتری به همکاری با این بازیکن علاقه‌مند هستند. امین کاظمیان در نیم‌فصل با پیشنهاد استقلال، پرسپولیس، سپاهان و تراکتور مواجه شد اما درنهایت نتوانست رضایتنامه خود را از مدیران آلومینیوم بگیرد و در اراک ماندنی شد.

طبق شنیده‌های خبرنگار فوتبالی، امین کاظمیان به شرطی در آلومینیوم اراک باقی ماند که در انتهای فصل از این تیم جدا شود و حالا باتوجه به فرارسیدن هفته‌های پایانی لیگ برتر، امین در آستانه توافق با پرسپولیس قرار دارد.

اسماعیل کارتال شخصا امین کاظمیان را برای پست وینگر پسندیده است و برای همین به مدیران باشگاه پرسپولیس، دستور مذاکره با کاظمیان را داده است. امین هم ظاهرا علاقه قلبی به پرسپولیس دارد و برای همین مذاکرات این بازیکن با قرمزهای تهران پیچیده نبوده و هر دو طرف در آستانه توافق با یکدیگر قرار دارند.

محمدامین کاظمیان درحالی با پرسپولیس در آستانه توافق قرار دارد که پیشنهاد سپاهان و استقلال هم روی میز است اما قرمزهای تهران جلوتر از رقبا موفق شده‌اند با امین کاظمیان به توافق برسند و اگر هایجکی رخ ندهد، احتمالا این بازیکن اولین خرید قرمزها در بازار نقل‌وانتقالات تابستانی لیگ بیست‌وپنجم خواهد بود.