مهر تایید رئیس رئال سوسیداد بر جدایی هدف آرسنال و رئال مادرید؟

مهر تایید رئیس رئال سوسیداد بر جدایی هدف آرسنال و رئال مادرید؟

پایگاه خبری فوتبالی – جوکین آپریبای، رئیس باشگاه رئال سوسیداد، درباره احتمال جدایی مارتین زوبیمندی، هافبک اسپانیایی این تیم در تابستان پیش رو صحبت کرده است.

به گزارش فوتبالی، زوبیمندی در تابستان گذشته انتقال به لیورپول را رد کرد تا برای حداقل یک فصل دیگر در تیم دوران کودکی خود باقی بماند اما حالا به نظر می‌رسد که او به نقطه‌ای رسیده که انتقال به باشگاهی بزرگتر برایش اجتناب ناپذیر شده است، در حالی که آرسنال به شدت به او علاقه مند است.

آپریبای در آخرین صحبت‌های خود درباره شرایط زوبیمندی، بدون رد کردن احتمال جدایی او گفت:" می‌بینیم چه اتفاقی خواهد افتاد. تنها چیزی که از زوبیمندی می‌خواهم این است که آخرین تلاشش را برای کسب رقابت‌های اروپایی به کار بگیرد و سپس هر اتفاقی بخواهد رخ دهد، در ماه ژوئن رخ خواهد داد. هیچ فایده‌ای ندارد که از حالا احتمال رفتن او به آنجا را محاسبه کنیم. او فرصت‌های زیادی برای ترک ما داشته اما تصمیم‌هایی می‌گیرد که خودش بخواهد زیرا گزینه‌های بیشتری خواهد داشت."

زوبیمندی بند فسخی به ارزش 60 میلیون یورو در قرارداد خود دارد که برای آرسنال جذاب است. این بند باعث می‌شود تا آرسنال دیگر نیاز به مذاکره با سوسیداد نداشته باشد و تصمیم نهایی درباره این انتقال تنها به خود بازیکن بستگی داشته باشد.