پایگاه خبری فوتبالی – هانسی فلیک، سرمربی بارسلونا، تصمیمی مهم راجع به اینکه بین شزنی و ترشتگن، چه کسی در بازیهای باقی مانده تا پایان فصل درون دروازه بارسلونا حضور داشته باشد، گرفته است.
به گزارش فوتبالی، هانسی فلیک، سرمربی بارسلونا، به گمانه زنیهای موجود پایان داد و تصمیم قاطع خود برای انتخاب بین شزنی و ترشتگن تازه برگشته از مصدومیت برای حضور در بازیهای باقی مانده فصل لیگ قهرمانان اروپا را علنی کرد. سرمربی آلمانی اعلام کرد که شزنی در دو بازی رفت و برگشت مقابل اینتر و فینال، در صورت صعود تیمش، درون دروازه آبی اناریها خواهد ایستاد.
پس از مصدومیت شدید ترشتگن از ناحیه زانو در سپتامبر 2024 که او را تقریبا برای کل فصل از میادین دور کرد، فلیک به ایناکی پینا، سنگربان دوم تیمش اعتماد کرد. بارسلونا بلافاصله راه حلی کوتاه مدت پیدا کرد و شزنی را در اکتبر سال گذشته به خدمت گرفت و او را قانع کرد تا پس از آویختن دستکشهایش، دوباره آنها دست کند. او تا ژانویه منتظر ماند تا اولین بازی خود را انجام دهد، اما پس از آن عملکردی بسیار تحسین برانگیز به نمایش گذاشت. در واقع آبی اناریها تنها یک بازی با حضور شزنی در سال میلادی جدید بازی خود را واگذار کرده اند. خونسردی او، تواناییهایش در مهار توپ و تجربه بالایش، در لحظات حساس این فصل عصای دست فلیک بوده است و حالا فلیک نیز با تصمیم خود، به عملکرد خوب او پاسخی متقابل داده است.