سبقتی که بارسلونا از رئال مادرید گرفت

سبقتی که بارسلونا از رئال مادرید گرفت

پایگاه خبری فوتبالی - نشریه اسپانیایی «آ.اس» در گزارشی اعلام کرد که باشگاه بارسلونا بار دیگر عنوان پرگل‌ترین تیم تاریخ لالیگا را از رئال مادرید پس گرفته است.

به گزارش فوتبالی ، آبی‌اناری‌ها با عبور از رکورد گل‌های رئال، اکنون با ۶۵۷۹ گل در صدر جدول قرار دارند، در حالی که رقیب سنتی آن‌ها با ۶۵۶۱ گل، به رتبه دوم سقوط کرده است.

پیش از آغاز فصل ۲۰۲۴/۲۵، کهکشانی‌ها با ثبت ۶۴۸۳ گل، در جایگاه نخست قرار داشتند و شش گل بیشتر از بارسلونا به ثمر رسانده بودند. اما شروع قدرتمند شاگردان هانسی فلیک در این فصل، موجب تغییر این روند شد. خط حمله هجومی بارسا که زیر نظر سرمربی آلمانی، عملکرد درخشانی از خود به نمایش گذاشته، با ثبت گل‌های متعدد در بازی‌های ابتدایی فصل، باعث شد تا تیم کاتالان از رئال مادرید پیشی بگیرد.

این رکوردشکنی، نه تنها نشانه‌ای از بازگشت بارسا به روزهای پرقدرتش در فاز هجومی است، بلکه انگیزه‌ای مضاعف برای هواداران این تیم ایجاد کرده تا نسبت به آینده‌ای موفق‌تر امیدوار باشند. با ادامه روند گلزنی بازیکنان بارسا در فصل جاری، فاصله‌گیری از رئال مادرید در این آمار تاریخی کاملاً محتمل به نظر می‌رسد.

حال باید دید در ادامه فصل، رقابت آماری بین دو غول سنتی فوتبال اسپانیا چگونه پیش خواهد رفت؛ اما بی‌شک، بارسلونا فعلاً جایگاه پرگل‌ترین تیم تاریخ لالیگا را از آن خود کرده است.