بارسلونا توسط یوفا تنبیه می‌شود؟

بارسلونا توسط یوفا تنبیه می‌شود؟

پایگاه خبری فوتبالی - بر اساس گزارش نشریه «تایمز»، باشگاه بارسلونا برای دومین سال پیاپی قوانین مالی یوفا را نقض کرده و اکنون در معرض جریمه به دلیل نقض مقررات بازی جوانمردانه مالی (FFP) قرار دارد؛ مقرراتی که تحت نظارت یوفا و ریاست چفرین در اروپا اعمال می‌شود. 

به گزارش فوتبالی، علاوه بر بارسلونا، باشگاه‌های چلسی و استون ویلا نیز برای نخستین بار مرتکب این تخلف شده‌اند که احتمالاً باعث خواهد شد جریمه‌های سبک‌تری برای آن‌ها در نظر گرفته شود.

منابع مطلع از یوفا در گفتگو با روزنامه آس اعلام کرده‌اند که درباره تصمیمات کمیته کنترل مالی باشگاه‌ها اظهار نظری نمی‌کنند، چرا که این کمیته یک نهاد مستقل است. با این حال، یوفا طی هفته‌های آینده بیانیه‌ای رسمی در این خصوص منتشر خواهد کرد. طبق روال همیشگی، یوفا جزئیات مربوط به باشگاه‌هایی که مقررات را زیر پا گذاشته‌اند، به طور علنی اعلام می‌کند و این بار نیز انتظار می‌رود نام بارسلونا، چلسی و استون ویلا در میان باشد.

پیش از این، بارسلونا در ماه اکتبر در دادگاه حکمیت ورزشی باخت و مجبور شد جریمه ۵۰۰ هزار یورویی یوفا را به‌دلیل اعلام نادرست درآمدها بپردازد. در آن زمان، کمیته کنترل مالی هشدار داده بود که اگر تخلف مشابهی در فصل ۲۰۲۳-۲۴ تکرار شود، بارسلونا با جریمه‌ای سنگین‌تر روبه‌رو خواهد شد.

در حال حاضر، راه‌حل یوفا برای باشگاه‌هایی که قوانین مالی را نقض می‌کنند، معمولاً توافق بر سر جریمه مالی است؛ اما تکرار تخلف برای بارسلونا می‌تواند منجر به محدودیت در تعداد بازیکنان قابل ثبت در لیگ قهرمانان یا حتی کسر امتیاز در فصل آینده شود. هدف از اجرای قوانین مالی جدید یوفا نیز این است که طی سه سال آینده، زیان باشگاه‌هایی که تراز مالی آن‌ها منفی است، به تدریج کاهش یابد.