پایگاه خبری فوتبالی - بارسلونا امروز رسما جذب رونی باردگی از کپنهاگن دانمارک را اعلام کرد.
به گزارش فوتبالی، با اعلام باشگاه بارسلونا، رونی باردگی، وینگر سوئدی و ۱۹ ساله باشگاه کپنهاگن دانمارک، به این تیم پیوسته است. باردگی قرارداد ۴ سالهای تا ۳۰ ژوئن ۲۰۲۹ امضا کرده است، که نشاندهنده سرمایهگذاری بلندمدت بارسلونا در این بازیکن جوان است.
برخی منابع مانند سایت گل مبلغ کل انتقال را ۲.۵ میلیون یورو ذکر کردهاند، که ممکن است شامل پاداشهای احتمالی باشد. این قرارداد شامل پاداشهای عملکردی و بند فروش مجدد حدود ۱۵٪ است، که به کپنهاگن در صورت انتقال آینده باردگی سود میرساند. انتقال بهموقع برای پیشفصل بارسلونا انجام شد، و باردگی از همین روز دوشنبه، به تمرینات تیم اصلی تحت هدایت هانسی فلیک پیوست.
باردگی پیشنهادهایی از دیگر باشگاههای اروپایی، از جمله پورتو (که پیشنهادی ۲.۵ میلیون یورویی ارائه کرده بود)، منچستریونایتد، و سایر تیمها را رد کرد و بارسلونا را بهعنوان مقصد مورد علاقه خود انتخاب کرد. باردگی، متولد نوامبر ۲۰۰۵ در کویت و با ملیت سوئدی و اصالت سوری است. او از اکتبر ۲۰۲۲ در تیم اصلی کپنهاگن حضور داشت و در ۸۴ بازی، ۱۵ گل به ثمر رساند. باردگی در سال ۲۰۲۴ دچار پارگی رباط صلیبی شد و تقریباً یک سال از میادین دور بود. او در سال ۲۰۲۵ به میادین بازگشت و در ۶ بازی پایانی فصل ۲۰۲۴/۲۵ سوپرلیگ دانمارک شرکت کرد.