تصمیم جنجالی هاشمیان؛ سروش رفیعی نیمکت‌نشین است!

تصمیم جنجالی هاشمیان؛ سروش رفیعی نیمکت‌نشین است!

پایگاه خبری فوتبالی- وحید هاشمیان فعلا علاقه‌ای به استفاده از سروش رفیعی در ترکیب اصلی پرسپولیس ندارد.

به گزارش فوتبالی، پرسپولیس در فاصله حدودا 20 روز تا اولین بازی در فصل جدید، مشغول گذراندن دوره آماده‌سازی خود در ترکیه است و وحید هاشمیان وضعیت فنی شاگردان خود را به دقت زیرنظر دارد. در روزهای اخیر جذب حسین ابرقویی نهایی شده و ارزیابی‌های نهایی پیرامون خرید سرژ اوریه هم در حال انجام است که به نظر می‌رسد بعد از جذب ابرقویی‌ و اوریه و با توجه به خرید پیام نیازمند، رضا شکاری، تیوی بیفوما، محمدامین کاظمیان، محمدحسین صادقی و مجتبی فخریان، پروژه نقل‌وانتقالاتی قرمزها به پایان می‌رسد. البته در این بین اگر جدایی سردار دورسون از جمع قرمزهای تهران نهایی شود، مدیران این باشگاه قطعا به دنبال جذب یک‌‌مهاجم جدید خواهند رفت.

کاروان پرسپولیس دو هفته‌ای می‌شود که برای برگزاری اردوی پیش‌فصل در ترکیه حضور دارد و شاگردان وحید هاشمیان در این مدت سه دیدار دوستانه انجام داده‌اند. نکته جالب اما به ترکیب اصلی پرسپولیس در این سه دیدار برمی‌گردد؛ جایی که سروش رفیعی در ترکیب اصلی حضور ندارد و نیمکت‌نشین شده است.

وحید هاشمیان فعلا ترجیح داده از سروش رفیعی و مارکو باکیچ در ترکیب اصلی استفاده نکند و دلیل چنین تصمیمی مشخص نیست. باتوجه به شواهد موجود، در مورد نیمکت‌نشینی سروش و باکیچ دو احتمال وجود دارد؛ اول اینکه هاشمیان در فصل جدید نمی‌خواهد از این دو بازیکن در ترکیب اصلی استفاده کند و مورد دوم هم به عدم ارزیابی ترکیب واقعی پرسپولیس از سوی رقبا برمی‌گردد. باید تا شروع فصل جدید لیگ برتر صبر کرد و دید هاشمیان چه تصمیمی برای خط میانی پرسپولیس خواهد گرفت و آیا خبری از سروش رفیعی و مارکو باکیچ در ترکیب اصلی قرمزهای تهران خواهد بود یا نه.