وقتی عقاب‌های مطرح لیگ برتری جابجا می‌شوند

وقتی عقاب‌های مطرح لیگ برتری جابجا می‌شوند

پایگاه خبری فوتبالی- نقل‌وانتقالات لیگ بیست‌وپنجم به شکل عجیب و فشرده‌ای دنبال می‌شود.

به گزارش فوتبالی، دروازه‌بان‌ها همیشه آخرین سنگر هر تیم هستند؛ افرادی که شاید آنطور که باید و شاید دیده نشوند اما امید آخر سرمربی تیم برای گل نخوردن و مقاومت هستند. لیگ برتر فوتبال ایران چندین دروازه‌بان مطرح دارد که در سال‌های اخیر همیشه در تیم‌های مشخصی کار خود را دنبال کرده‌اند اما در این فصل شاهد جابجایی پرتعداد دروازه‌بان‌ها بودیم و ظاهرا این موضوع همچنان ادامه دارد.

مدیران استقلال تصمیم گرفتند به شکل همزمان با سیدحسین حسینی و محمدرضا خالدآبادی قطع همکاری کنند و این دو بازیکن از جمع آبی‌های تهران جدا شدند. خالدآبادی پس از امضای قرارداد با ملوان، حالا در آستانه پیوستن به شمس‌آذر قزوین است. سیدحسین حسینی هم به نوبه خود تصمیم گرفت راهی سپاهان شود.

استقلالی‌ها هم تاکنون حبیب فرعباسی را جذب کرده‌اند و احتمالا آنتونیو آدان هم دیگر دروازه‌بان استقلال خواهد بود. در عین حال ریکاردو ساپینتو، حبیب فرعباسی را نمی‌‌خواهد و احتمال حضور دوباره این بازیکن در ملوان وجود دارد. پیام نیازمند هم دیگر دروازه‌بانی است که در این پنجره تیم سابق خود را ترک کرده و حالا بازیکن پرسپولیس است. محمدرضا اخباری، احمدی گوهری، حسین پورحمیدی و حامد لک هم دیگر بازیکنانی هستند که این فصل جابجا شده‌اند. 

علیرضا بیرانوند هم که حکم محرومیت 4 ماهه او تایید شده و شایعات می گویند که ممکن است او به دلیل دلخوری از محمدرضا زنوزی جمع قرمزهای تبریز را ترک کند. البته بعید است این اتفاق بیفتد. حالا باید دید در ادامه کدام دروازه‌بان‌ها بین تیم‌های لیگ برتری جابجا می‌شوند.