نیازمند بازنده بزرگ تورنمنت کافا

نیازمند بازنده بزرگ تورنمنت کافا

پایگاه خبری فوتبالی- نمایش نیازمند در کافا یک بار دیگر نشان داد که دروازه بان شماره یک بودن تیم ملی، کار هر کسی نیست.

به گزارش فوتبالی، فقط 20 دقیقه کافی بود تا تردیدها درباره شایستگی پیام نیازمند برای فیکس شدن در دروازه تیم ملی ایران پررنگ شود.

نیازمند البته حدود یک هفته قبل، در بازی پرسپولیس و سپاهان درخشیده بود و مشخص بود که در غیاب سیدحسین حسینی مصدوم و علیرضا بیرانوند محروم، او انتخاب اول امیر قلعه‌نویی خواهد بود.

اما گلی که امید موسوی مهاجم تیم ملی افغانستان در دقیقه 20 در حالت لایی به ایران زد، خیلی زود اوضاع را برای نیازمند تغییر داد. به غیر از بیرانوند و حسینی، فاصله گلرهای بعدی اردوی حال حاضر تیم ملی با نیازمند هم آنقدر زیاد بود که قلعه‌نویی نمی‌توانست حتی در تورنمنت کافا هم ریسک کند.

نیازمند در مقابل هندوستان دروازه‌اش را بسته نگه داشت تا اتفاق بازی با افغانستان موقتا به فراموشی سپرده شود. اما یک نیمه دوم تلخ و دردناک برای او در راه بود.

تیم ملی تا دقیقه 47 با دو گل از تیم میزبان پیش بود و به نظر می‌رسید یک پیروزی راحت و بی‌دردسر برای شاگردان قلعه‌نویی در راه است اما یک واکنش فاجعه‌بار از نیازمند سناریوی بازی را تغییر داد. ضربه آرام مهاجم تاجیکستان با مهار ضعیف نیازمند از دست او خارج شد و بعد از برخورد به پایه تیر عمودی از خط عرضی دروازه گذشت و داور پس از مشورت با کمک داور ویدیویی با تاخیر به سود تاجیکستان اعلام گل کرد.

این گل شرایط بازی را تغییر داد و اعتماد به نفس میزبان را افزایش داد و چند دقیقه بعد گل دوم هم از راه رسید. فشار تاجیک‌ها ادامه پیدا کرد اما فرصت زیادی باقی نمانده بود و در نهایت شاگردان قلعه‌نویی با خوش‌شانسی یک امتیاز از این بازی گرفتند و به فینال راه پیدا کردند.

با نمایش‌هایی که از تیم ملی در تورنمنت کافا دیدیم، کسانی که در تورنمنت کافا حضور نداشتند، یعنی بیرانوند و حسینی برندگان این تورنمنت بودند!

بزرگ‌ترین خاصیت گل‌هایی که نیازمند در کافا خورد، پی بردن به این حقیقت بود که او با دروازه بان یک شدن در تیم ملی فاصله‌ای بسیار زیاد دارد.

از دوران محرومیت بیرانوند هنوز مدت زیادی باقی مانده و قلعه‌نویی مجبور است در دو فیفادی بعدی هم از حسینی به شرط بهبودی استفاده کند.