معمای ساپینتو برای بازی سرنوشت‌ساز؛ آدان بهتر است یا فرعباسی؟

معمای ساپینتو برای بازی سرنوشت‌ساز؛ آدان بهتر است یا فرعباسی؟

پایگاه خبری فوتبالی- ریکاردو ساپینتو اگر می‌خواهد در استقلال بماند باید هرطور که شده چادرملو را شکست بدهد. 

به گزارش فوتبالی، استقلال در هفته ششم لیگ برتر به مصاف چادرملو اردکان خواهد رفت و امیدوار است که این تیم را شکست بدهد و دومین برد خود در فصل جدید را به دست بیاورد. این مسابقه حساس قرار است در ورزشگاه تختی تهران برگزار شود و استقلال تلاش می‌کند که برای اولین بار برابر حریف یزدی خود پیروز شود. هر دو مسابقه دو تیم در فصل گذشته با نتیجه بدون گل خاتمه پیدا کرد. 

ریکاردو ساپینتو که به‌طور آشکارا از مدیران باشگاه استقلال اولتیماتوم گرفته اگر نتواند در بازی سرنوشت‌ساز امروز پیروز شود به احتمال زیاد از سمتش برکنار خواهد شد و قبل از اینکه دوران محرومیتش به پایان برسد باید به پرتغال برگردد. 

ساپینتو هرطور که شده چاردرملو را باید شکست بدهد و پیروزی برابر   این تیم اردکانی از نان شب هم برای او و استقلال واجب‌تر است. یکی از ابهامات ترکیب اصلی آبی‌ها برای مصاف با شاگردان سعید اخباری دروازه‌بان این تیم است. 

ساپینتو در بازی حساس و سرنوشت‌ساز امشب ترجیح می‌دهد از کدام دروازه‌بان استفاده کند؟ آیا سرمربی پرتغالی می‌خواهد به مانند بازی برابر المحرق مجددا به فرعباسی میدان بدهد و از این دروازه‌بان استفاده کند یا مجددا به آدان اعتماد کند و دروازه‌بان اسپانیایی را حافظ قفس توری دروازه استقلال در ورزشگاه تختی خواهد بود. البته از نظر روحی و روانی شرایط فرعباسی نسبت به آدان بهتر است.

نکته مهم اما این است که از وقتی نظر هواداران استقلال مازاد کردن حسینی تغییر کرده و نوعی پشیمانی در این تغییر رفتار دیده می‌شود، فشارها روی آدان و فرعباسی هم بیشتر شده است. حسینی هم که معمولا پای ثابت لیست‌های تیم ملی بود این بار هم مثل دفعه قبلی به دلیل مصدومیت به تیم ملی دعوت نشده است.