فوری؛ دنی اولمو ال کلاسیکو را از دست داد

فوری؛ دنی اولمو ال کلاسیکو را از دست داد

پایگاه خبری فوتبالی - بارسلونا تایید کرد که دنی اولمو، هافبک این تیم، به دلیل مصدومیت ساق پا که در حین حضور در تیم ملی اسپانیا متحمل شد، خانه‌نشین شده است. 

به گزارش فوتبالی، باشگاه کاتالان از میزان دقیق مشکل آگاه شده است، که می‌تواند باعث شود او بازی حساس ال‌کلاسیکو مقابل رئال مادرید را از دست بدهد. در حالی که نگرانی‌هایی در مورد وضعیت فران تورس، دیگر ستاره آبی‌اناری‌ها، وجود دارد.

نشانه‌های اولیه ناراحتی اولمو به پنجشنبه گذشته بازمی‌گردد و در روز جمعه تشدید شد. فدراسیون فوتبال اسپانیا (RFEF) وضعیت او را زیر نظر گرفت و به یک مصدومیت عضلانی اشاره کرد، که باعث شد اولمو برای بررسی‌های بیشتر به بارسا بازگردد. تست‌های پزشکی او روز دوشنبه در کمپ تمرینی خوان گمپر تکمیل شد و باشگاه بیانیه‌ای صادر کرد که در آن آمده است: "دنی اولمو از ناحیه عضله سولئوس پای چپ خود دچار آسیب شده است و هیچ آسیبی به بافت همبند وارد نشده است. زمان بهبودی او به روند تکامل مصدومیت بستگی دارد".

اگرچه باشگاه تاریخ مشخصی برای بازگشت او اعلام نکرده است، اما نشریه "موندو دپورتیوو" گزارش می‌دهد که بازگشت او دو تا سه هفته طول خواهد کشید. این به معنای آن است که اولمو بازی مقابل خیرونا، دیدار لیگ قهرمانان اروپا مقابل المپیاکوس و همچنین ال‌کلاسیکو را از دست خواهد داد.

بارسا لیست سنگینی از بازیکنان مصدوم دارد که شامل گاوی، فران تورس، خوان گارسیا و اکنون اولمو است.

گاوی تحت عمل جراحی زانو قرار گرفته و انتظار می‌رود حدود چهار تا پنج ماه دور از میادین باشد.

لامین یامال که به دلیل مصدومیت در ناحیه لگن از تیم دور بود، به تمرینات بازگشته است و باشگاه برنامه‌ای دارد تا مطمئن شود او برای ال‌کلاسیکو آماده است.

فران تورس دچار فشار بیش از حد در عضلات همسترینگ پای چپ خود شده است، اما ممکن است برای ال‌کلاسیکو در دسترس باشد.

شک و تردیدهایی در مورد حضور فرمین لوپز و رافینیا وجود داشت، اما انتظار می‌رود این دو به همراه یامال مقابل خیرونا بازگردند.

خوان گارسیا، دروازه‌بان، نیز به دلیل عمل جراحی اخیر و نیاز به شش هفته زمان برای بهبودی، این دیدار بزرگ را از دست خواهد داد.

باشگاه بارسا امیدوار است اولمو پس از درمان در هفته‌های آینده، برای بازی مقابل الچه در ماه نوامبر به ترکیب هانسی فلیک بازگردد.