گل تراکتور به پرسپولیس؛ از میلاد محمدی شروع شد!

گل تراکتور به پرسپولیس؛ از میلاد محمدی شروع شد!

پایگاه خبری فوتبالی- گلی که امروز تراکتور به پرسپولیس زد با اشتباه میلاد محمدی مدافع چپ پرسپولیس کلید خورد.

به گزارش فوتبالی، حساس‌ترین بازی هفته نهم لیگ برتر که بین دو تیم تراکتور و پرسپولیس در تبریز برگزار شد با تساوی یک – یک به پایان رسید. هر دو گل این مسابقه در دقایق پایانی وارد دروازه‌ها شد.

این بازی در حالی با تساوی تمام شد که بخش اعظم آن کسل کننده و بدون موقعیت بود. دو تیم نمی‌توانستند ریسک چندانی بکنند و به نظر می‌رسید به تساوی راضی هستند. اما اخراج مرتضی پورعلی گنجی در دقیقه 77 به تراکتور جرات بیشتری برای حمله کردن داد.

با این وجود باز هم به نظر نمی‌رسید تراکتور بتواند دروازه میهمانش را باز کند. اما یک اشتباه بزرگ از میلاد محمدی در دفاع چپ پایه گذار گلی شد که امیرحسین حسین زاده در دقیقه 88 وارد دروازه پیام نیازمند کرد.

در این دقیقه حمله تراکتور از سمت راست خط دفاعی پرسپولیس به سمت چپ منتقل شد. دانیال اسماعیلی فر قصد داشت با مهدی هاشم نژاد یک – دو کند. اما هاشم نژاد اشتباه کرد و توپ را زیر پای میلاد محمدی انداخت.

میلاد آنچنان هم تحت فشار نبود. می‌توانست با کمی دقت توپ را به یکی دو نفر از همبازیانش بدهد و از منطقه خطر خارج کند. حتی می‌توانست زیر توپ بزند و حمله و تراکتور را متوقف کند.

اما با یک پاس تک ضرب! توپ را زیر پای سدلار انداخت. همین توپ به پشت محوطه جریمه پرسپولیس رسید و با یکی دو پاس تک ضرب موقعیت شوت برای حسین زاده فراهم شد. مهاجم آماده این روزهای تراکتور و تیم ملی هم قدر این فرصت را دانست و گل زد.

میلاد محمدی خیلی خوش شانس بود که مارکو باکیچ توانست در دقیقه 7+90 با یک ضربه ایستگاهی دیدنی دروازه علیرضا بیرانوند را باز کند و گل تساوی را بزند. چون اگر پرسپولیس می‌باخت او مقصر اصلی این شکست بود. 

میلاد در حالی مرتکب این اشتباه شد که در بازی قبلی تیمش مقابل ذوب آهن توانسته بود با یک حرکت زیبا و یک ارسال دیدنی روی سر علی علیپور پایه گذار گل دوم پرسپولیس باشد. اما امروز با یک اشتباه می‌رفت موجبات شکست تیمش را در بازی حیثیتی مقابل تراکتور فراهم کند.